Jarenlange burenruzie scaleert: man (71) shoots buurmeisje (11) dood in Frankrijk | Buitenland

In the Franse Plovénez-du-Faou, in the Finistère department in Brittany, heeft een Nederlandse man zaterdagavond zijn eleven years buurmeisje doodschoten in Haar tuin. That reports the parking lot of Quimper on days. The vader van het slachtoffer raakt zwaargewond.

According to the first elements of het onderzoek “dook de buurman van de slachtoffers, een Nederlandse man van 71, plots op met een vuurwapen en schoot hij verschillende cores in the direction of van de slachtoffers, which are in de tuin. Daarna schanste hij zich samen met zijn Echtgenote in zijn woning”, aldus het parket. The twee gaven zich uiteindelijk over na een tussenkomst van de gendarmerie, en be plaatst in hechtenis.

If the mode of action is taken, it will not be sold in Levensgevaar. Haar eight-year-old together raakt niet wond maar is in shock, aldus Franse media.

The motif after the drama is never known. Het parket reports real that he must de buren al jaren een conflict zou heersen over a stuk reason dat grenst aan both properties. Volgens een bron binnen de gendarmerie zouden de slachtoffers de Britse nationality hebben.

“Onbegrijpelijk”

A builder from the family of het overleden small meisje kende, reageert vol ongeloof: “Het is onbegrijpelijk.” I know the family of that little girl went well. Het zijn enormously vriendelijke mensen that make nooit big problems. We praten elke dag met elkaar.”

The person who suspected that he was being shot, would have been three years in het buurtschap en zou volgens dezelfde buurman not veel contact hebben met zijn buren.

ttn-39