Tiesj Benoot warns fans about val op training: ‘Ik ben ok’

On the following day, Tiesj Benoot went into the country nog een training daughter made with plan Wout van Aert, waarna hij naar Livigno trok om het tweede deel van het seizoen voor te bereiden.

Daar went het maandag dus mis: Benoot kwam in een afdaling stevig ten val. As a result, Het Laatste Nieuws stak een car plots de way over, warna Benoot de wagen not meer kon ontwijken. Beoot liep at het ongeluk breuken op, maar volgens zijn management he geen vital organs geraakt and verkeert hijt in levensgevaar. Op Instagram confirms Benoot zelf dat hij “een kleine breuk in de nek” opliep maar dat hij nooit in levensgevaar is weest. “Ik ben ok”, sounds het verder.

There are currently moments in het Zikenhuis in Italy that are related to own zeggen goede medical special control, repatriëring to Belgium is now the largest zorg. Then start the focus on the manufacture.

Beoot zeet op deze manner wel zijn seizoen vroegtijdig ten and come. Op zijn programma stonden orspronkelijk nog de Bemer Classics in Hamburg, de Ronde van Duitsland en de Canadese koersen. Everything in the functie van het WK in Australië, waarvoor hij than trouwe luitenant van Wout van Aert een certitude was.

ttn-31