Russian generals staf kop van jut in the video van Wagner-baas in één dag: “Jullie zijn verantwoordelijk voor tienduizenden doden en gewonden” | Oorlog Oekraïne en Rusland

De baas van huurlingenleger Wagner, Jevgeni Prigozjin, is still razend en the Russian minister of defense Sjojgoe and chief of staff Gerasimov zullen het wewen hebben. In zijn derde videoboodschap op een dag tijd haalt hij hard uit naar de Russie generale staf. Hij houdt hen responsible for tienduizenden doden and wound omdat ze onvoldoende munitie leverden aan de troepen van Wagner.

“The responsibility for het antal doden en wound – and he zijn he tienduizenden- rust op de schuders van dem mensen which ons geen munitie bezorgd raised”, says a boze Prigozjin. “Dat zijn Minister van Defense Sjojgoe en stafchef Gerasimov. All requests for ammunition are given, because it is not available,” het says.

“Dus dit zijn de mansen the responsibile housing zullen been tegenover de moeders van tienduizenden doden and woven. Daar zal ik voor zorgen”, says Prigozjin.

Wagner-baas Jevgeni Prigozjin is furious. ©RV

De Wagner-baas heeft he eerder vandaag opnieuw mee gedreigd om zijn troepen op 10 mei uit Bachmoet terug te trekken because een tekort aan munitie. Hij hekelde in een videoboodschap het hoge aantal slachtoffers binnen zijn eenheid en een tekort aan voorraden. Prigozjin Schreef to own a letter to the Russian Minister of Defense Sergej Sjojgoe met de vraag om the Wagner-groep in Oekraïne zo nel mogelijk te bevoorraden.

In another video that contains the terms that are still being published, it is Prigozjin te zien tussen tientallen lijken waarvan that shows that het Wagner-strijders were.

KIJK. Woedende Wagner-baas tussen de lijken: “Klootzakken, waar blijven de kogels”

Het ministerie van Defense in Moscow communiceerde nochtans over nieuwe Russe anvallen in Bachmoet, met luchtondersteuning, and two niets over a three-pronged trekking van Wagner-strijders.

Geen aanwijzingen for quick trekking

Kiev means that we’re going to do a quick trekking of Russian troops from Bachmoet. He isn’t the vastgesteld what daarop zou kunnen wijzen, shows a vertegenwoordiger van de Oekraïense military inlichtingendienst, Andrij Tsjernjak, aan persbureau RBK-Ukrajina.

De uitlatingen van Prigozjin zijn te clarified in het kader van een “eerdere belofte om Bachmoet tegen 9 mei te veroveren”, maar the hij niet kan nakomen. If you try to be responsible for others in your case, it still sounds. A legerwoordvoerder voegt eraan toe dat er geen munitietekort zou zijn by the Russians.

De strijd om Bachmoet in het oosten van Oekraïne duurt al maanden en Oekraïense troepen hebben nog maar een small deel in het west van de Stad onder controle. You lost both of them in the conflict.

“Own is the Wagner-groep uitgevonden in de VS”: hoe Jevgeni Prigozjin de mosterd haalde bij een adviseur van Donald Trump (+)

Russia agrees to evacuate a number of 18 places in Zuid-Oekraïne


ttn-39