Nederlandse partij Volt moet shaved politica terug in fractie opnemen | Buitenland

Gündoğan was sentenced on the 28th of February from the Volt-fractie, omdat ze zich volgens de partij guilty had been made aan grensoverschrijdend gedrag. Volt accused Gündoğan of “handtastelijkheden, only seksuele advances, intimidatie en misbruik van positie”. De partij stelde een onderzoek in, maar Gündoğan weigerde mee te works omdat ze geen vertrouwen had in het onderzoeksbureau for a long time tijd not know what was ze prices were accused.

Now the right hair is given in geoordeeld dat de partij “in de hele affaire te voortvarend an onjuiste weg heeft bewandd”. De partij moet all maatregelen tegen de politica terugdraaien. “Een schorsing van Gündoğan zonder deugdelijke uitleg waarom, zonder de aard van de klachten toe te lichten en zonder some vorm van hoor en neither hoor, can not door de beugel.” Bovendien must have a potential loss of 5,000 euros.

Partijvoorzitter Laurens Dassen heeft gereageerd op de uitspraak en gaf toe dat de rechter de partij “op de vingers heeft getikt”. Hij gaf aan met Gündoğan – the eerder “opglucht” had reasoned op de uitspraak van de rechter – te hebben spoken and zijn excuses te hebben aangeboden. Both are already there on the other hand.

ttn-39