“Mediamagnaat Rupert Murdoch and Jerry Hall gaan uit elkaar” | Celebrities

Mediamagnaat Rupert Murdoch and actress Jerry Hall gaan divorce. That’s what the New York Times reports Wednesday, onder aanhaling van twee bronnen op de hoogte zijn van de zaak.

Het stel huwde tijdens een eenvoudige ceremonie in Londen in Maart 2016. De voorzitter van Fox News en zijn vrouw – een vormal supermodel en de ex-vrouw van Mick Jagger – were de voorbije jaren veelvuldig voer voor de roddelbladen, which other others reported about hun Huwelijk en de festiviteiten around Murdoch’s 90th anniversary last year in New York City.

De scheiding – for the mediabons al zijn fourde – for the purpose of changing teweegbrengen in the Eigendomsstructuur van de bedrijven waarin hij belangen heeft, such as Fox Corp – het moederbedrijf van Fox News Channel – en News Corp, uitgever van de Wall Street Journal, schrijft de New York Times.

The 91-year-old Murdoch is in charge of News Corp and Fox Corp via a family trust established in Reno, Nevada, which has a 40% stake in the stem-right aandelen van other bedrijf.

De mijardair, Vienna’s nettowaarde volgens Forbes zo’n 17.7 million dollars (16.7 million euros) taxed, bouwde een uitstretekt media-imperium op met vestigingen over de hele wereld. In March 2019, Murdoch de Fox film- en televisiestudio’s en other entertainmentactiva aan Walt Disney Co for 71.3 million dollars (about 63.7 million euros aan the toenmale wisselkoers).

Murdoch was first met with another person Wendi Deng, van wie hij in 2014 scheidde na 14 jaar huwelijk. Seeds raise ze twee Dochters. Hij scheidde in 1999 van zijn tweede vrouw, Anna Murdoch Mann, a Schotse journaliste met wie hij three childrenen kreeg. Van zijn first vrouw Patricia Booker, a former stewardess met like hij een had, scheidde hij in 1966.

Britse Politie disturbs us op “verkeerde” ontvoering en moord in family mediamagnaat Murdoch

ttn-39