Man the rookbom gooide to helicopter van Macron in de cel | Buitenland

A 23-year-old man was born in Parijs aangeklaagd and followed by omdat hij op 27 april een rookbom op een helicopter van President Emmanuel Macron had afgevuurd. The Franse openbaar ministerie reports that the report from ‘Le Parisien’ is confirmed.

Het militaire parket van Parijs openedde een dag na het incident een vooronderzoek because of “het in gevaar brengen van het leven van others” and “poging tot vernieling of beschadiging van Eigendommen wat de fundamentele belangen van de natie kan schaden”.

Vrijdag accused the onderzoekrechter of the suspicion of “poging tot damage of an attempting van Eigendom met een voor Personen gevaarlijk middledel, gepleegd op reason van de status van de Gebruiker as person met openbaar gezag”.

The advocacy of the 23-year-old man wilde geen commentaar geven. Hij wel dat zijn client in beroep zal gaan tegen de voorlopige hechtenis.

On April 27, Emmanuel Macron traveled to the Doubs department, because he wanted to bring it to Toussaint Louverture, which was to become a generaal. Het was het four de bezoek van de president aan de regio sinds de omstreden pensioenhervorming be goedgekeurd. De man die de rookbom gooide, wilde volgens ‘Le Parisien’ with zijn actie Macron duidelijk made dat de Fransen not achter het beleid staan.

ttn-39