King Albert II onder vuur vanwege “overflowing water use” in zijn buitenverblijf in Frankrijk | royalty

KIJK. This is the building of Albert & Paola in Frankrijk

Premiers, ministers, ex-voorzitters, zelfs de vormalig Italiaans premier Silvio Berlusconi en de Groothertog van Luxemburg lieten afgelopen zomer hun zwembad goed vullen. Opvallend: ook our former head Albert II vult het lijstje aan, the een buitenverblijf heeft in Châteauneuf-Grasse. The Burgemeester van de Regio reacted verontwaardig: “Sommige ownaars verruiken Meer da en rusthuis met 200 habitants”, says Emmanuel Delmotte in de Krant.

The burgemeester can – naar own zeggen – de beroemdheden niks maken omdat ze vaak politieke immuniteit enjoy. “Ze bben geen burgerlijk bewed. As ik een opmerking maak, barken ze de minister van Buitenlandse Zaken of zelfs de president”, betreut de burgemeester. However, the boats can still be sold for up to 3,000 euros.

Due to the fact that the palace is a different declaration for the higher water consumption, this is reported by the RTBF. Het zou gaan om een ​​waterlek in de Leidingen naast het buitenverblijf dat previous year is known, “buiten de wil van de koning en de koningin”. Volgens het paleis zijn Albert II en Paola wel degelijk van de droogte en respecteren ze beperkingen”, het nog.

ttn-39