KIJK. Oekraïense soldaat ontsnapt op nippertje aan dood als gevangengenomen Rus zichzelf plots opblaast | Oorlog Oekraïne en Rusland

He zijn beelden opgedoken waarop te zien is hoe een Oekraïense soldaat op het nippertje aan de dood ontsnapt als een Rus die hij even voordien gevangen nam, zichzelf plots opblaast.


KVDS


The items are made with the bodycam of the Oekraïense soldaat. Hij kreeg samen met zijn strijdmakkers de opdracht om een ​​Russian setting aan te vallen in de buurt van de stad Bachmoet.

In the video van goed 7 minutes is te zien hoe de Kraïners met een pantservoertuig aankomen, eruit jump in al shooting towards een bomenrij afstormen, watch out for the Russian soldiers.

Menselijk

A lot of Russians were captured. You should know that it has been treated individually. “Nobody zal je aanraken, nobody zal je slaan. We picked up two van Jullie Mannen vangengengen and verzorgd. Ze zijn al in het ziekenhuis”, het.

©RV

The Oekraïense soldaat with the bodycam vraagt ​​vervolgens aan én van gevangengenomen Russen om hem te Tonen waar éen van zijn strijdmakkers is. The plaatse wordt de gewonde Rus ontwapend, maar than de Oekraïense soldaat op hem toe stapt om hem te onderzoeken, diest hij plots terug. “What is he met jou aan de hand”, roept hij. “Fuck, a grenade”. Waarop hij het vuur opent en wegrent.

In the verte an explosion was heard when the Oekraïense soldaat terugkeert, there was a crater te zien op de plek was de Rus lay. Later in the video, the Oekraïner is divided into a strijdmakker dat hij de ring van een granaat zag.

Tegenoffensief

He was still heavily voted in the building of Bachmoet. Het Oekraïense tegenoffensief is he volgens de Oekraïense viceminister van Defensie Hanna Maljar last week in Gelaagd om 37 square kilometers te Heroveren op de Russen, waaronder 9 square kilometers in de omgeving van de belegerde city.

Are the start of the Tegenoffensief in June heeft Oekraïne 158.4 square kilometers heroverd. Russia has more sea than 45,000 square kilometers of Oekraïens grondgebied onder controle, the Crimea and the areas in het oosten which in 2014 will not be veroverd meegerekend.

Writer Victoria Amelina (37) passed a contract on a return to Kramatorsk

Een dubbelganger, three valse names and miljoenen aan cash: zo ontsnapt Jevgeni Prigozjin nu aan de aandacht (+)

ttn-39