‘I had to pack it differently. Maar het is helaas geurd’

After two tienermeisjes zaterdagavond laat, de dag voor de wegrace bij het WK in Australie, when wijze van spelletje herhaaldelijk op zijn hoteldeur hadden bonkt, het Van der Poel te veel. Hij greep daarbij naar own zeggen alleen een meisje bij haar arm.

“Maar niet met de bedoeling haar pijn te doen”, says the 27-year-old Dutchman vandaag aan VTM Nieuws bij aankomst in Zaventem. “Iedereen die me kent, weet dat ik nog nooit someone pijn heb gedaan. They rumored about that duwen, they don’t knock. He zijn twee versies van het verhaal. Alleen was het vanuit Australië moeilijk om dat te weerleggen.”

Van der Poel steekt de hand also in own boezem. “I’ve made it up to him. I would like to pack it differently. Maar het is helaas geurd. I had the receipt to bark from someone who wanted to bring it, but I thought it was possible to opt out. That’s what happened in the past. Aan mijo om dit achter me te laten. I ben alvast blij terug thuis te zijn, waar ik de rust kan opzoeken.”

ordering

Van der Poel’s registers in Australia are sold for het avallen van de twee meisjes. The right one is a bid of 1,000 dollars for the amount of one piece and 500 dollars for the other pieces. This amounts to a total of 1,011 euros. De veroordeling betekent also dat Van der Poel de coming three years het land not in Mag.

The right hand het Van der Poel zwaar aan that hey het right in his own hand called. Volgens de righteer had hey de beveiliging van het hotel moeten barken. De right held he geen recening mee dat hij a professional sportsman is. Het feit dat hij deelnam aan een grote wedstrijd what voor de right geen zachtende omstandigheid.

ttn-31