Da Vinci blocked military master plan in het work

Het was the Franse engineer Pascal Cotte, who discovered the de military hints that were hidden in the schildij. Al are taxed in 2004 Cotte het schildij. Toen kreeg hij van het Louvre, het museum was de mona lisa hangt, toestemming om het work met zijn zelf developed multispectraalcamera te photographers. The 1,650 photos that are available from Cotte and his team de mogelijkheid om de mona lisa verflaag per verflaag te analyses.

So ontdekte Cotte and other dat Da Vinci zijn designed for middel van houtskoolpoeder op het doek had overgezet. Ook toonde hij aan dat het portrait verschillende keren werd aangepast waardoor de mona lisa so as we know een minder hoog voorhoofd heeft dan in Da Vinci’s eerste versie.

Het studiewerk van Cotte schept also duidelijkheid over what he elders op het doek te zien is. And that’s what it’s all about. Da Vinci, who next signs was also uitvinder, an engineer and military expert, then used Cotte in a masterwork and a military strategy that had developed on the strength of the battle between ‘Zijn’ Firenze and the competing city of Pisa.

The plan – that was developed by Niccolò Machiavelli – existed in the river Arno and was laid and channeled. Dat zou niet alleen Pisa zone Zoet water Zetten, het leverde Firenze also een Rechtstreekse toegang tot de Middellandse Zee op.

Cotte verklaarde tijdens een persconferentie, was The Economist over report, that before the evaluation baseert op schetsen van een gates the hij onder de verflagen terugvond. De onderzoeker trok eropuit om de haalbaarheid van het plan te onderzoeken. Van op een fort op de steep rotsen van Verruca – die ook op het doek te zien zijn – bestudeerde hij de loop van de Arno en de vlakte van Pisa.

When the theory of Cotte knocks, then the meteen also duidelijkheid over what he nu prices op de achtergrond van het doek te zien is. The crowning lijn that ever door het desolate landschap ziet lopen zou dan geen weg zijn, so as altijd are thought, maar wel de drooggevallen bedding van de Arno.

Of Da Vinci succes zou ogsten met the military master plan, dat hej worked in het schildij, zullen we nooit weten. Het plan, warvoor Da Vinci also de nodige graafmachines, sluizen en bassins designed, kreeg uiteindelijk wel groen licht. Maar na een storm broke éen van de Stuwen door, waarna de rivier all al gedane graafwerken overspoelde. The works will be laid down in a way that nooit meer hervat.

ttn-31