Ziekenhuis was then brought internally by agents next to it, which was not what was expected of you

Donderdag omstreeks 11 a.m., YM will be brought internally after that when the zelf had registered with the politicians in Evere. There is no need to worry about a psychological hulp, or about anything that could happen in politics. Three political agents insulted him near the Ziekenhuis Saint-Luc.

Nog geen helped uur later the person through een opvang- en oriëntatieverpleegständige beoordeeld voor dere treatment op de spoedeisende hulp. Het is dan dat de politieagenten het ziekenhuis verlaten “zonder het personeel van de spoedeisende hulp ooit op de hoogte te hebben gesteld van het gevaar dat uitging van de person”.

A two-year-old minute later there was a very busy man in the guard room, but there was a lot of that in the middle that was dry on their own initiative.

“Hij lost het ziekenhuis zonder psychiatric treated te zijn weweest”, aldus het ziekenhuis. “We want to benadrukken dat elke patiënt vrij is om het ziekenhuis te verlaten, tenzij hij onder constante politiebewaking staat. Maar dat was not het geval bij deze opname”, luidt het statement dat RTBF ontving. “We’ve gotten instructions.”

Later Thursday there was a lot of political patrolling in Schaarbeek, where a political agent was living. Another agent raised money.

ttn-31