Zelensky vraagt ​​maximum sancties tegen Russia op Wereld Economic Forum in Davos | Oorlog Oekraïne en Rusland

Everything you want to know about the Oorlog in Oekraïne is in that dossier.

Zelensky adheres to changing rules of procedure to the effect that these two countries have, such as a complete embargo on Russian oils and technology, he bans all Russian banks from global systems and he stops trading with Russia.

The president reported in zijn toespraak also all bedrijven op om Russia te verlaten. Grandson could be told that he was going to use some money to finance the needs of Russia. “We geven de wereld de kans om een ​​precedent te scheppen voor wat er beurt than ever probeert een buur te vernietigen”, Aldus Zelensky volgens BBC.

Hij riep de bedrijfsleiders in Davos ook op om te participeren in de heropbouw van Oekraïne, en zei dat bedrijven die Rusland verlaten welkom zijn in Oekraïne. “Jullie hebben zo not all toegang tot een markt van 40 million consumers, maar also tot de EU-markt”, says hij, verwijzend naar het handelsakkoord dat Oekraïne heeft met de Europese Unie.

“It was really the moment when it was decided that it was supposed to be done by brute force”, Aldus Zelensky also. “When that’s going to be … then it’s actually nood meer aan ontmoetingen in Davos in de Toekomst.”

Zelensky nam het woord aan het begin van de WEF, dat as central theme ‘Gescheidis op een keerpunt’ heeft. Dat theme is volgens Zelensky extra symbolic, omdat he nu een oorlog plaatsvindt.

ttn-39