Strict Veiligheidsmaatregelen in Rome tijdens bezoek Zelensky aan Italiaanse premier en paus Franciscus: vliegverbod and “strategisch plaatste” sluipschutters | Oorlog Oekraïne en Rusland

Deze namiddag ontvangen de Italiaanse premier Giorgia Meloni en president Sergio Mattarella hun Oekraïense collega. All the waarschijnlijk zullen ze het hebben over Italiaanse steun voor de oorlog in Oekraïne. The Italiaanse regeringsleidster is a fervent voorstander van militaire hulp voor Oekraïne.

Zelensky also mentioned Paus Franciscus ontmoeten, but is not aware of public speaking if the ontmoeting zal plaatsvinden. Franciscus, the graag vrede wil, ontmoette de Oekraïense unfortunately voor het laatst in 2020. De paus houdt regularly hardstochtelijke pleidooien named het, in zijn woorden, “gemartelde” people van Oekraïne. In April, toen hij van een Reis naar Hongarije naar Rome terugvloog, vertelde Franciscus aan verslaggevers in het vLITuig dat het Vaticanan betrokken was bij een vredesmissie achter de schermen, maar hij gaf daarover verder geen details.

Volgens de Italiaanse staatstelevisie zijn erg strict security regulations from Kracht tijdens het Oekraïense bezoek aan Rome. He will be onder sea a vliegverbod afgekondigd in het luchtruim boven de Italiaanse hoofdstad and shearpschutters van de politie staan ​​strategically opgesteld op high buildings in de stad.

ttn-39