Russian-speaking people speak Oekraïense kinderen aan in Germany: tienjarig jongetje in kanaal gegooid | Buitenland

The German policy is op zoek naar een Russian-speaking man, the spoken Oekraïense children you want to hebben aangevallen. Een tienjarig jongetje raakt will be used toen hij door de man over de railing van een brug will be gegooid, writing ‘image’.

Op de vlucht voor de oorlog in Thuisland were the children’s land in the German Einbeck, a city with about 30,000 residents in the middle of Germany. De Oekraïense children were on het spelen op een brug over het Mühlenkanaal, toen ze be difficult gevallen by een Voorbijganger.

De man, a veritiger, spoke the children’s toe in het Russian and weet hen omdat ze Oekraïens spoke. Volgens het parket verklaarden de children that de man hen verpliege om russian te spreken and also zei dat Oekraïne de oorlog tegen Rusland what started.

The situation escalated and the man trok aan het haar van een Oekraïens meisje, waarna hij de tienjarige jongen vastgreep en hem over de railing in het channel gooide. Het jongetje viel tegen een ijzeren balk and rake wond aan zijn hoofd en linkervoet. Volgens een woordvoerder van het parket zou de onbekende man daarna nog een glazen fles in de richting van het jongetje gegooid hebben.

In some cases, there is a risk of deviating from the road and condensing children from other countries, which are subject to declaring politics. The politie het het signalement van der Verspreid en roept properly op om zich te to report.

ttn-39