Poetins legeruitbreiding zal Russia not veel helpen, zeggen Amerikaanse en Britse functionarissen | Buitenland

Een bevel dat Thursday will be announced, verhoogt het Russian streefgetal van actieve on duty military met around 137,000. The total amount comes then next to 1.15 million. Maar dat aantal zal waarschijnlijk not been dealt with quickly, in Russia zal not in the state zijn om nieuwe troepen effectief genoeg op te leiden of in te zetten om de enormous losses in Oekraïne goed te maken, aldus analists. De aankondiging van Poetin “zal waarschijnlijk not suffer tot substantiële vooruitgang voor Russia in Oekraïne”, zei de Britse inlichtingendienst voor Defense.

American and Britse militaire functionarissen estimated that he dead 80,000 doden and wound zijn geteld bij het Russian legionnaires. Zonder a national duty obligation and a hoofdzakelijk steunend op contractuele soldaten, hebben de Russian strijdkrachten must om recruits aan te trekken, thanks to monetary bonuses and other stimulants, adus de laatste Britse beoordeling.

The decision was taken in het algemeen overeen with the van Amerikaanse functionsarissen, the previous week shows that the decreet van Poetin little zou uithalen om the strijdkrachten te vangen the in the first zes maanden van de oorlog zijn geneuveld. Former American functions indicate that the zoning agreement is limited to the duration of the troepen to the slagveld in the brengen.

De Verliezen van Rusland – en zijn onvermogen om in de afgelopen weken aanzienlijke hoeveelheden grondgebied te veroveren – hebben ertoe sorry dat sommige analists het bevel van Poetin hebben omschreven than a teken dat hij niet van plan is om in Oekraïne op te geven.

American functionarissen zeiden dat ze verbaasd bleven dat Poetin geen stappen had an dernomen om de duty uit te breiden of a required mobilisatie van the Russian people op gang te brengen. Poetin is not already required to serve as a duty to the king and is afraid to stand up to others.

Beperkingen in the bevoorradingsketen en western export controls hebben het for Russia also moeilijker maakt om geavanceerd militair material te vangen. Terwijl het Kremlin over een vrijwel onbeperkte voorraad artilleriestukken beschikt, heeft Russia moeite om precisiekruisraketten en hoogwaardige tanks te bouwen, aldus Amerikaanse functionarissen.

ttn-39