Personeel lays work neer: zeven winkels van Delhaize shot in Brussel | Brussels

In 2019 vond bij Delhaize een herorganatie Plaats om de Winkels efficiënter te late works. He knew on the sea polyvalente plans with personeel dat more flexible kon were inzeet. Verder will also have a flying plot in het leven geroepen om afwezigheden in Winkels op te vangen. Alleen de socialistische vakbond BBTK ondertekende de cao die alles regelde, maar de vakbond zegde de cao dit voorjaar op. Daarop volgde maandag een verzoeningsvergadering, maar die draaide op niets uit.

Volgens vakbondssecretaris Wilson Wellens van de liberale vakbond ACLVB begins the situation te “escaleren”. “Het wordt onhoudbaar. Het toot aan dat de mensen geen patience sea hebben. He must give birth. It is still planned with no oversight directly.”

Woordvoerder Roel Dekelver van Delhaize confirms de staking. Weekend Day went to the next corner in their own right in the Brusselse region and also vandaag is he hindrance. “Op dit moment zijn er in de Brusselse regio zeven supermarkets not toegankelijk voor de clanten.”

ttn-39