No, Ronaldo scored 1-0 against Uruguay. Het bewijs comes from Adidas

In the first instantie leek de Portuguese vedette de voorzet van zijn ploeggenoot Bruno Fernandes vanaf de lefterkant van het veld met zijn hoofd te verlengen, warna de bal in de righterhoek van het doel verdween. Ook Fernandes thought that Ronaldo had scored. Maar bij nadere bestudering van de camerabeelden kreeg Fernandes het doelpunt op zijn naam; Ronaldo had never scolded the ball.

Na de wedstrijd wokte Ronaldo de indruk dat hij zich niet bij de beslissing wilde neerleggen. Hevig gebared lay hey weten dat hey really gevoeld had dat de bal zijn capsule, hoe minimally also, in a different model had brought.

Vlakke lijn

Onzin, now Adidas and FIFA now. Ronaldo reageerde dan wel lichtgeraakt, de bal was dat zeker niet. There is always a sensor in the sea that can be measured when the bale is touched. Vijfhonderd keer per second Stuurt Al Rihla, so as Adidas de bal heeft genoemd, data door.

In the manner of FIFA, it was definitely determined that Bruno Fernandes was the scoorde. Adidas and FIFA received a direct seismogram with disappearing media, the tones of which were recorded by the sensor.

Toen Bruno Fernandes de bal trapte what he duidelijk sprake van een aanraking. The following aanraking volgde pas toen de bal weer op de grond terechtkwam. At the moment that Ronaldo beweerde de bal te Koppen, is selchts een vlakke lijn zichtbaar.

Bijvangst

Prices can be calculated as it is measured, is in feite bijvangst van de technology. The sensor is given the name given from the sea nauwkeurigheid and can be used when it speaks from the building.

Door vijfhonderd keer per seconde de aanraking van de bal te meten, is het veel duidelijker wanneer de bal prices wordt gepeeld, en dat is het referentiepoint voor buitenspel. A camera so as the word used by the WK lays vijglich beelden per seconde vast en is daarmee dus minder prices.

The aanraakdata combineert de FIFA with beelden van twaalf camera’s in het dak van het stadium. The zijn puur bedoeld om te registreren was spelers zich bevinden, and more specifieker: were 29 points op hun lichaam zich bevinden.

Op het moment dat de sensor in de bal aangeeft dat he sprake is van een aanraking, bepalen de camera’s of zelfs maar een knee op dat moment in buitenspelpositie is. The video decision-maker gets a warning when he follows the system language is built, and controls the values ​​that are still there.

As the technology will discuss the details of the decision-making process. Zelfs als een speler koppig blijft volhouden dat híj op het scorebord hoort.

ttn-31