Nieuwe turning in verdwijningszaak Maddie McCann: suspected officieel aangeklaagd

The suspicion that Vienna’s identity is not confirmed is Wednesday in the state of accusation, but the ministry is open in a declaration. Het zou real gaan om Christian B., een Duitse pedofiel the eerder al genoemd are quoted in de zaak en momentseel in hechtenis .

The German authorities will evaluate all of the children that will be raised for the land of Maddie. De beslissing om Christian B. officially as suspected aan te wijzen zou mogelijk te maken hebben met het feit dat in Portugal een verjaringstermijn van vijftien jaar geldt.

Madeleine McCann, known as Maddie, verdween op 3 mei 2007 in Praia da Luz, een badplaats in het zuiden van Portugal, waar zij op vacancy was met haar ouders en een groep vrienden. Haar verdwijning suffered tot a mass international campaign from Maddie te vinden. Foto’s van de kleuter, met haar light bruine gekulde haar en grote ogen, went de hele wereld rond.

Na een onderzoek van 14 maanden, waarin zelfs Maddies ouders een tijd be suspected, sloot de Portuguese politie de zaak af in 2008, om ze uiteindelijk vijf jaar later te heropenen. Pas in 2020 kwam de zaak in een stroomversnelling, toen het Duitse openbaar ministerie bekendmaakten that he zeker was dat Maddie overleden what en dat a 43-year-old man was gezien as hoofdsuspected.

ttn-31