Katholiek Onderwijs will add another term for the first degree second air

The raad van bestuur van de koepel besliste om the procedure van gelijkwaardige terms in te serve omdat hij vindt dat de terms van de eerste graad onvoldoende ruimte laten voor het pedagogisch project van schoolbesturen. In addition, there is a minimum requirement for empty spaces. Ze been granted by het Flemish Parlement.

The arguments were het Grondwettelijk Hof de terms van de tweede en de derde graad heeft vernietigd, namelijk dat ze te omvangrijk in te detailed zijn, gelden eveneens voor de terms van de first graad, klkt het.

“Katholieke dialoogscholen hebben pedagogische and didactische ruimte nodig om hun ambitie voor een veelzijdige en critical dialogue tussen leerlingen, leraren en de wereld waar te maken”, says Katholiek Onderwijs Vlaanderen. “Inhoud en doel van vorming zijn nooit louder algemeen en uniform maatschappelijk, maar afhankelijk van pedagogische, philosophy and levensbeschouwelijke keuzes van de school.”

Finally two and three degrees

In February of the previous year the Vlaamse Parliament was announced and then the tweed and the length of the second airframe. The previous set was later in the year 90. That was a sacrifice to be made, because it was over. Maar over de invulning van de nieuwe set, daar bestond discussionie over. In June there will be discussions about the Grondwettelijk Hof, in a procedure that will be drawn up by the Catholic Church and the Steineronderwijs.

Het Hof volgde de onderwijskoepels in de Redeering dat de atermen te uitgebreid zijn op die Manner de vrijheid van onderwijs in het drang brengen, en vernietigde de nieuwe atermen. If there is chaos, there will be a change in the Grondwettelijk Hof and there will be a transition rule: Tot aan het school year 2024-2025 may school use make van de other times that school year started zijn.

The decision was made by the Flemish minister of Onderwijs Ben Weyts (N-VA) and a famed streep by detention. Hij most terug near the tekentafel.

ttn-31