is men before the openable omroep bevangen by the hitte?

De nieuwe Anne en Willy zijn opgestaan ​​– were ze maar blijven liggen. The idea was that the rest of the day that weekend was over, but it was because there was a door tunnel, and there was a light, there was no light, it was clear. Siska Schoeters and Niels Destadsbader, going for a combined year of 600,000 euros, were in Blankenberge een eeuwigdurend and long two paalhoofden in Kolkende baren van Meeuwendrek, met mijo op de soil. Happening near the air. Zwelgend in kak.

Is it men before the openable omroep bevangen by the hitte? Enthusiast doen alsof op een dijk, hadden we dat rond de eeuwwisseling al niet ten zeemansgrave gedragen? What eldorado did I get from VRT-top te ontwere in deze fata morgana?

Deze aflevering van Zomerhit begin with een #LikeMe-medley. The kwam not in a note for the winst, maar what deed hij hier dan? Hij existed uit ‘J’aime la vie’ maar dan zonder het right enthusiasm van a 14-year-old Sandra Kim, ‘Mooi, ‘t leven is mooi’ maar dan zonder de levenswijsheid van een 59-year-old Will Tura, ‘Zij is van Mij’ maar dan met the roof-bred loverboy vibe van Maksim Stojanac, en ‘Soldiers of Love’, wijselijk brought to the beginning of this avond. Met as klap op de vuurpijl een likje Garry Hagger, twee grippen waartussen ik liever meerdere alinea’s – and as het even kan: wereldzeeën – zie.

Deze numbers were destijds al zielloze schepsels, maar nu heeft men er een emmer muzikale botox doorheen gejaagd, om ze dan een podium op te duwen waar geen stekker een stopcontact vindt. Iets doods levend laten lijken, ziedaar het streven. Uterlijk ontdaan van ieder innerlijk. A hoogmis van taxidermie.

Tussendoor wordt Destadsbader interviewed in het program dat hij presenteert, want Destadsbader is also te guest in het program dat hij presenteert. Stronger still: Hij dingt mee naar de zege. Also if Walter Capiau also eens aan het rad like draaien. What is it for the kul? Is it possible that the savior of the line air tv-kijken is also still being broadcast?

Tussen twee flutbindteksten in rijdt Schoeters dan weer met een ijskar door Blankenberge in het gezelschap van e Sam Ryder, blijkbaar tweede op Eurosong, het Blankenberge onder de festivals. Then there will be another truck loading excavator in the right place for Polle Pap and Jan Leyers 28 years later. Ook X-Session schudt nog snel een oude doos leeg, met Gene die gitaar speelt in a number waarin in de verste verte geen gitaar te confess valt.

Not all is the music in the hoofden van de VRT-bazen, he is also still eens tv. What a armoede. What a mess. What a droef bestaan.

How can the people who so deeply demand it be preorgelogen dat ze blijkbaar zijn uitgegroeid tot de enige doelgroep van belang?

ZomerhitSaturday at 8.50 p.m. on Eén.
Frederik De Backer’s bundeling DM Zapts The book is better is now from Borgerhoff & Lamberigts.

ttn-31