International taxi booking tegen Uber in Brussels: stoet van 300 taxi’s begins aan daughter | landlocked

The international taxi booking for Thursday is 11.45 am from the start. Ongeveer 300 misnoegde taxi chauffeurs uit Europe are lost in Brussel om the onthullingen van de UberFiles aan te complaints. In Stoet Trekken ze door de Hoofdstad.

De vele Franse, Spaanse, Griekse, Italiaanse, Zwitserse en Portugese flags and number plates ton dat het om een ​​Europees gezelschap gaat dat zich komt uitspreken tegen de werkwijzen van Uber. Tussen de vele wagens duikt also a typical London taxi op. De betogers scanderen “Uber go home” en steken Bengaals vuurwerk aan. Op de kop van de stoet staat op een spandoek “Taxi’s in de verenigd tegen corruptionie”. A deel van de betogers werkt het parcours te voet af, met aft hen een long stoet deadly taxi’s.

“We raise our families and one’s work after the fact that we are talking about it here. We are here to understand our broodwinning business,” says the Zwitserse taxi driver Abel Ben Mbarek, responsible for Genève.
Zijn Spaanse collega uit Barcelona, ​​Jaime Sau, warns that the taxi sector better beschermd wordt. “The problems zijn in all Europese land dezelfde aan de base. Willen verdedigd, we want zijn een publiceke sector. Wij zijn here same as taxi drivers naartoe gekomen om een ​​gezamenlijke stem te vormen”, verduidelijkt Sau.

© PhotoNews

datalek

Uit a datalek van Ruim 124,000 internal documents blijkt dat the alternative taxi service zich politiek probeerde in te quantities and guilt maakte aan dubieuze praktijken om controles te vermijden.


rate

Ze pakken ons work af, ze works illegal, ze voldoen niet aan de regels, maar toch been ze beschermd door de politiek.

Taxi driver from Zwitserland

The Europese Taxiverenigingen iron that the other zones were ingested tegen Uber, sowel op Europees as op national level. This is because stronger rules of procedure have been taken and sanctions may come. “Uber is a deloyale concurrentie en de Europese administratie moet een commissie oprichter de onthullingen van de UberFiles uitspit”, says Sau.

“About it is the best van de taxi drivers. Ze pakken ons work af, ze works illegal, ze voldoen niet aan de regels, maar toch been ze beschermd door de politiek Gevolg aan gegeven en de wet wordt niet toegepast. Het is overal zo: in Brussel, in Spanje, in Italië. Het is een ziekte, een epidemie”, vult de Zwitserse chauffeur Ben Mbarek aan.

Photo News

© PhotoNews

Photo News

© PhotoNews

Photo News

© PhotoNews

Photo News

© PhotoNews

Photo News

© PhotoNews

Photo News

© PhotoNews

Herbekijk also: Hackers stubborn all taxi’s in Moscow to dezelfde plek waardoor gigantic file ontstaat

ttn-39