Dickpics zijn onsmakelijk en onbetamelijk, en also trieste, maar sommige mensen zijn dat nu eenmaal ook

Op zijn berg in de Oostkantons writes Marnix Peeters over vrijheid, zijn vogels en zijn vrouw.

Marnix PeetersApril 9, 20223:30 p.m

I was curious about my opinion and the dick pics. Nooit, what hair antwoord. Zij is still active on social media in zij is not onknap, om het beleefd te zeggen.

Je may van de spraakpolitie not more zeggen dat sommige vrouwen erom ragen, zei mijn vrouw, maar ik zal same with jou eens scrolling through Twitter.

Deze lady here, the photo’s post van vrouwen in bikini doen the wedstrijdjes worsthappen. That’s meisje, that’s a meme post with the text ‘I can see you cummin’ in my hair tonight (of whatever Phil Collins said)’. Deze vrouw, the photos of all kinds of voorwerpen plaatst, aardappelschillen, clouds and kaboutermutsen, the op een penis lijken. O ja, en deze ook: ze vertelt hoe ze, pas uit de douche, in a handdoek gewikkeld de your opent en op een ongemakkelijk moment botst, ‘zeker omdat de koerier ook nog een squired is’. Deze vrouwen krijgen dickpics.

Dat heb je met sociale media: je gegeeft je in a heel big zaal vol met overwegend onbekende mensen, was also onnozelaars en viezeriken bij zijn, and as je dan vrijelijk je innuendo’s en je sekspraatjes in het rond te strooien started, maak je heid een pair of van die hijgers wakker. Dickpics zijn onsmakelijk en onbetamelijk, en also trieste, maar sommige mensen zijn dat nu eenmaal ook. Faithful and intrigued. Point final. There are just legal issues, there are verbal processes, and there are social media hygiene issues. Depending on what you say: you will block the following, you will publish them, you will print them, you will report them. Sommige vrouwen lopen er, vrees ik, liever wat mee te pronken, de pruillip goed zichtbaar.

Ze zouden het beter over hebben Wegverkeer.

Mijn vrouw ergert zich krom aan de toenemende roekeloosheid en agressie in het verkeer. Ze heeft gelijk. If the last time is up to vaak bedreigd en belaagd door imbecielen met moordtuigen, then when the ertegenop begin te zien om nog met de wagen te rijden.

Op dat vlak blijven we ouderwets met de taal morsen, zei mijn vrouw. Op ‘dwerg’ en ‘mongool’ staan ​​de strictest tightening, maar than het over de auto gaat, blijven we krompraten. Dead in the nieuwsuitzendingen toe. Toen ze het last over de carnavalsslachting in Strépy had, Zei Annelies Van Herck in Het Journal: “Toen een auto inreed op een group mensen”. fout Auto’s rijden nergens op in. Het was een asociale klootzak die het deed, een basecrimineel, een mongool in de tweede betekenis van Dale, een lafbek die zijn advocaat liet suggereren dat het weleens de guilt van de slachtoffers zou kunnen geweest zijn. As het over people from Sub-Saharan oorsprong gaat, lopen we op eieren, maar less trendy topic’s liggen ons niet zo na aan het hart. Dat zijn maar verkeersdoden, man, what loop ever ever printed.

A minister of transport with balls: do you want that?

ttn-31