Cel van Salah Abdeslam in Ittre ondersteboven gekeerd na rumored over ontsnappingsplan | landlocked

The door zoeking vond een aantal dagen gegeden plaats, vernam de Franstalige pers van een internal bron. At the base there was a smell about a snapping plan. It is possible for Abdeslam to have a right to understand the truth of the matter.

Kletspraatje of niet, de cel van de in Frankrijk veroordeelde terrorist will be completely uitgekamd, maar het onderzoek bleek tevergeefs. Het vermeende geen documents, usb-sticks, gsm’s and other communicatiemiddelen found in het vermeende plan zouden can uitvoeren.

Vals alarm blijkbaar, en toch bestuur het order van de vangenis van Ittre om de beveiliging van Abdeslam nog wat aan te scherpen. So state hij now nog maar in contact with four cipiers, aldus de kranten van Sudpresse. Meester Michel Bouchat, a van de advocaten van Abdeslam, shows no op de hoogte te zijn van de doorzoeking van de cel van zijn cliënt.

Salah Abdeslam said the eighth of July in Ittre omdat hij voor het Brusselse assisenhof must be responsible for the aanslagen in metro station Maalbeek and de Luchthaven van Zaventem in 2016. That year will be het door het assisenhof in Parijs veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, zonder de possible to come in, for that role in the event of November 13, 2015.

Abdeslam is told about it: “Hij may have contact with you”

Abdeslam praat voor het eerst: “I’ll say it when I say it: ‘No, I can’t do it'”

ttn-39