5-year-old meisje keel doorgesneden in de buurt van Parijs, father (41) steekt zich nadien zelf in de nek en jumps van balcony | Buitenland

In the Franse Courbevoie, een voorstad van Parijs, is the next day het lichaam met van een vijfjarig meisje. Het was the father, the two wickets de keel had doorgesneden, omdat hej in ruzie lay met the moeder van het kind. The park of Nanterre has started a moordonderzoek.

De Buren hadden donderdagavond de politie verwittigd nadat ze schreeuw hadden gehoord en de moeder van het meisje de flat had verlaten. Toen de politie aankwam, refusing the 41-year-old man deur te openen. The days when the agents entered Slaagden het appartement te, had his zichzelf al measured toegediend and what he’d vanop een balcony twee verdiepingen naar beneden jumped.

Sometime within ontdekte de politie het lichaam van het Kleine Meisje met steekwonden in Haar nek. The moeder van het Meisje was in shock opgenomen in het Ziekenhuis, the father is in Levensgevaar.

The mode of delivery had to begin with a certain amount of information on the right bank of Nanterre for a contact connection after the sound was lost. The right bank on Thursday that the man effectively got in contact with the sea could raise it with the ex-vriendin and do it in a droeg het ouderlijke gezag completely over aan de moeder, waarop de man zijn stop doorsloegen.

As per request zit over zelfdoding, kant terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

ttn-39