101-year vrouw doodschopt door inbreker in Wallonië: politie doet oproep naar getuigen | landlocked

The policy has a prospect of being done in a way that is expected of a 101-year-old woman in Wallonia. Julia Giboux will be clear on that day in the hair overvallen and overleed aan de verwondingen that the hair brought to you.

De Feiten speelden zich on Wednesday 29 June around 4.30 p.m. in the avenue de Scailmont in Manage, a place in the province of Henegouwen, Tussen Bergen and Charleroi.

Volgens de politie drong de dader de woning van de vrouw binnen via een zijdoorgang. “Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen en eiste haar money. Hij duwde de oude dame tegen de ground en begon haar te stampen tegen haar benen. De dader doorzocht de woning alvorens op de vlucht te slaan.”

Julia was brought to the Ziekenhuis, because it was overflowing with hair.


The suspicion is a blank one van in de dertig. His height is 1.70 and 1.75 meters tall and normal building. Hij droeg een blaute pull with long mouwen en een mondmasker, met daarop een tekening van grote tanden.

De dag van de overval vond een diploma-uitreiking Plaats in de gemeentelijke basic school in de Rue Delval, the uitkomt op de Avenue de Scailmont. De onderzoekrechter in Charleroi vraagt ​​nu all ouders and others that de der gezien zouden can raise in de Buurt Tussen 15.30 and 17 p.m., om contact op te nemen.

You can do this via email to [email protected] or by phone via the toll-free number 0800/30.300.

ttn-39