Will Smith will come soon after the Oscar ceremonies after ‘the clap’

Het bestuur van de Academy was given bijeen om de consequences te bepalen van de Klap die Smith bijna two weken gegeden uitdeelde aan Chris Rock. The acteur maakte afgelopen week albekend dat hij zijn lidmaatschap bij de Academy heeft opgezegd. In a clear statement of the actors that hey with zijn geweldsuitbarsting het trust van de organisatie heeft protected. Ook zat hij ermee in dat hij zijn collega-actors who were won genomineerd of, de kans had ontnomen om hun succes te four.

The directie went ahead on April 18th, over the following from the clap, but the vervroegde meeting was about Smith zelf al zijn lidmaatschap opzegde.

Smith gaf Rock een klap omdat the een grap maakte over zijn vrouw Jada Pinkett Smith. De actrice lijdt aan de haarziekte alopecia. Rock brought hair in bandage met GI Jane, a film was in Demi Moore with millimeterd hair and military with the bijnaam speelt. The grap schoot by Smith in het verkeerde keelgat, waarna het podium beklom en Rock een tik gaf. Ook schreeuwde hij dat rock hair naam niet meer like noemen. Later on, there are no Oscars for the best actor for a role in KingRichard.

ttn-31