When the hoogtepunt van een twee uur durende tv show 30 seconds Kattengejank is, then the land deserves televisie

When the hoogtepunt van een twee uur durende tv-show op een vrijdagavond in wat vooralsnog geldt as een van de most developed landen ter wereld right seconden kattengejank is, then dat country deserves to be televisie. Maar in een tijd waarin nobody krijgt what hem toekomt, is that price what VTM ons, amper gaar, the kledder spuug ernaast not not over the rand klotsend, wekelijks voorsschott.

In I Can See Your Voice moeten twee onbekende Vlamingen raden like van de zeven eveneens onbekende Vlamingen staate te playbacken and like never. Ze was therein bijgestaan ​​door a vast panel van zes known Vlamingen en not yet dead het vaste panel bekende Vlaming, which dan op het and een liedje brings with de al then not tot dusver played back hebbende onbekende Vlaming, voor de situation en in Tegenstelling tot de known Vlaming wel really zingende. De presentatie is to eververtrouwd aan de helaas not known gebleven Vlaming Jonas Van Geel.

In the first Indruk-ronde moet éen al-dan-niet-playbacker puur op Basis van zijn uiterlijk al meteen oprotten. In the lipsync rounds, the others bring an act that cannot make playbacks from the stem of someone who can, and they can also make it, but that can be done on their own. In the Testbeeld-ronde zien we beelden van de eventuele zangers in hun natuurlijke habitat, waarop bij de talented everything is real, en het dat bij de zangtechnischen onfortuinlijken niet is. Op het ade zie je hen zone geluid zingen, and then a fraction of a second met.

-hijg-

In the Klankkast-ronde zingen de drie overblijvers live, maar dan met hun stemmen vervormd, and can de twee onbekende Vlamingen ‘zappen’ tussen de drie. Tot slot can de twee in de Ondervraging-ronde met de hulp van de not tot het vaste panel bekende Vlaming de twee overgebleven onbekende Vlamingen een aantal ja-neevragen, en de kijker die tegen dan not met barstende hoofdpijn is weggedragen, wint .

Belgian wordt een programma niet. Een kluwen van rules, een containervracht onbekwamen the hun mening moeten geven over elk pietluttig detail, waarbij op geen enkel moment wordt iets van de hoogste kwaliteit af te leveren, no, net wordt gepoogd het ter plaatse trappelen en oeverloos palaveren te verkopen als vakwerk . En what het nog het most van al Belgian maakt: het is ingevoerde brol. We can’t condense one hour opkomen.

A word of warning has been traded in a program as it is in a halfuurtje, so that the area in front of a speurende partij (drie bekende of éen onbekende Vlaming) and three playbackers. Het zou te zien zijn op een dinsdag en men zou zoeken naar wie wél konzingen. En het zou missed halfleuk zijn.

Felice draait zich om in zijn graf.

ttn-31