VUB rector speaks now about vijf tuchtdossiers: “Helaas blijft het niet bij de zaken warover in de media bericht wordt” | landlocked

Maar daar blijft het you not bij, volgens de rector van de VUB. “Er zijn nu in het total vijf dossiers waarin we een tuchtonderzoek voeren en die aanleiding gaven of in de nabije toekomst zullen sorrow tot een beslissing van verwijzing naar de tuchtcommissie”, says Danckaert.

Elk van de Meldingen en klachten wordt volgens de rector “zeer ernstig” taken and is het voorwerp van “een grondig onderzoek door mezelf en mijn medewerkers”. Hij wil op dat vlak “een omslag” made and authorized that he voor geen enkele vorm van grensoverschrijdend gerag plaats is aan de VUB.

KIJK. Opnieuw laughed about a professor at the VUB:

Were the beginning of the academy year never been decided by the grand overschedule, then due to the “kordaat en krachtdadig” aangepakt via YANA (You Are Not Alone, that heeft een meldpunt was medewerkers met beroepsgeheim mensen bijstaan ​​met hulp en ondersteuning). Maar hij wil also zaken uit het verleten niet blauwblauw lateen. “Here stel ik paal en perk aan. Elke klacht, also uit het verleden, wordt onderzocht, middledeld en/of geremedieerd, en/of doorverwezen naar de tuchtcommissie”, writes hij nog.

VUB-woordvoerder Nathalie Vlaeminck confirms the new year. “Het klopt dat er vijf verschillende dossiers lopende zijn. Het gaat om zaken uit het verleden op de radar schenen Dankzij de vernieuwde YANA- aanpak”, zegt ze aan our redactie.

ttn-39