Vrouw the op rug van dolfijn klom brings night door in cel: “Ze wilde het dier enkel maar aaien” | Buitenland

De vrouw the oppakt is omdat ze Dinsdag in de Nederlandse gemeente Zandvoort op een dolfijn testerde te zitten, wilde het beest nooit pijn doen. That shows hair advocaat. “Ze is not a large dierenvriend en probeerde het best te aaien.” The vrouw heeft de night door brought in a political en is vanmidday na verhoor vrijgelaten. The action will be largely recorded on the video, the given moments will be around on the internet.

Op het filmpje is te zien hoe Badgasten een stranded Spitssnuitdolfijn weer in Zee Hielpen. Op dat moment pakte de vrouw een aantal meter verderop real hair moment. Met hair poor nam ze de dolfijn vast. Ze sloeg also een been eroverheen, met de bedoeling om zich te laten meevoeren.

“Doe eens even normaal”, reageerden de omstanders. Met success, want ze lie het dier uiteindelijk gaan.

“Ze zou dat dier nooit bewust pijn doen”, says hair advocate Simone van der Aart. “Het is tedious te zien what he precies geurd is, maar ze heeft het dier nooit tegen willen houden.” What is he then wel aan de hand what? “Het is unique that a dolfijn zo dicht bij de kust zwemt. Uit enthusiasm en verbijstering heeft ze snuggle with him.”

night in de cel

The policy is different in that you report it to the office. That deed ze registers aan het ade van de dag. Omdat het te laat what om Hoord te been, most ze de night in de cel doorbrengen. In the loop of midday I liked the house.

Van der Aart vindt het hestig in te Schatten hoe de zaak nu verder gaat. “Het Openbaar Ministries should make sure that he speaks of a punishable offense, but there are no precedents. Het is a heel unique zaak.”

De vrouw zit largely op verdenking van overtreding van de Wet Dieren. This represents that the soil is in the zone redelijk doel pijn of letel aan dier te veroorzaken of het welzijn van een dier te needlen. Volgens de vrouw zelf is here zeker geen sprake van en is ze not a large dierenvriend. “Ze kan zich totally not vinden in de manner waarop het filmpje nu uitgelegd wordt.”

Storm van kritiek

In the meantime, a storm of criticism broke out. Haar naam kwam op straat te liggen en ze will be considered in private reports as op openbare platforms. The policy was to stop the army.

There is also a separate criticism of experts. Annemarie van den Berg, de directrice van SOS Dolfijn, what was said about own zeggen met stomheid. “It’s been mishandling,” says zij. “Het is one dier in nood, daar must never climb up.” Therefore Van den Berg was de actie van de vrouw not all risky voor de dolfijn, maar voor haarzelf. “Het dier kan all kinds of ziektes until you drag. De dolfijn is also stronger than hair ribs te breken.”

Volgens Van den Berg hebben dolfijnen iets magic, waardoor mensen ze oldijd will aanraken. There are sluiten de woorden van Van der Aart bij aan. “Ze heeft in haar enthousiasme gereageerd. Ze wilde hem aaien en knuffelen omdat het zo bijzonder is dat een dolfijn daar zwemt.”

Bekijk also:

ttn-39