vakjury’s hadden deal om op elkaar te stemmen

A beetje vriendjespolitiek is the Songfestival not vreemd, maar het stemgedrag van the jury’s vertoonde afwijkingen op een schaal die in de Geschiedis van het feest not be ertoond, writing de European Broadcasting Union (EBU) in a personal report.

The EBU does not act otherwise, but only changes to the individual situation – Oekraïne blijft de winnaar. Zaterdagavond, tijdens de finale van het Songfestival, brought de EBU namelijk al naar buiten dat zes landen ‘onregelmatigheden’ in het stemgedrag van vakjury’s hadden vertoond, dat hun stemmen be verwijderd en vervangen door points counterreerd op Basis van het stemgedrag van other lands. Now follow the details.

handshake

He blijkt speak van handjeklap. Four van de zes landen plaatsten de other vijf landen in hun top-vijf – landen can not lift up zichzelf. Montenegro plaatste de other vijf in zijn top-zes (alleen Servië wist zich ertussen te quantities, en kreeg de tweede plek). Poland gunde de other vijf een plek in de top-zeven.

The High Notingen Wekten argwaan omdat de Liedjes van de Landen bij de vijftien other supporting deelnemers van die avond geen indruk maakten: San Marino, Roemenië, Montenegro and Georgië belandden uiteindelijk op de onderste zes plaatsen.

The EBU had the decision of the jury discussed with the drunken omroepen and hen de kans gegeven om verder onderzoek in te places.

ttn-31