Twaalfjarige the wijkagent met een mes stak in peer wordt voorlopig drie maanden in setting geplaatst

The wijkagent van the politiezone Kempenland stone and gisterennamiddag het verkeer te rules toen hij een discussie kreeg met het drietal. Daarbij stak de twaalfjarige jongen de agent in de rug. He was seriously brought to the ziekenhuis van Pelt, but is not in Levensgevaar.

The twaalfjarige jongen, zijn broer en moeder be ter plaatse arrested. The young people start at school in the Agnetencollege on the Collegelaan, which means that they are given classes. Omdat the wound person lid is van the political zone Kempenland, neemt the nearby political zone Lommel het onderzoek over. Also the Limburg park is installed.

In the loop van de namiddag, both minors will be voorgeleid bij de jeugdrechter in Hasselt. Ten aanzien van de 12-year-old jongen luidt de kwalificatie “poging tot doodslag”, ten aanzien van zijn oudere broer luidt de kwalificatie “weerspannigheid in bende”. The youngster places the 12-year-old youngsters in a half-open community setting up, according to advocate Eylem Turan. Before the increase in the number of orders, a new evaluation will come.

“Hijzelf is extremely busy. Het is an open stacking van omstandigheden weweest en hij understood not hoe hij in the situation right is come”, aldus Turan. “Hij zegt dat hij op dat moment in panic is gegelagen en hij dan een wapen heeft dat hij diezelfde dag had regenerated.”

‘Ontoelaatbaar’

Jeugdrechter Luk Versteylen shows that a HLN that het “uitzonderlijk” is dat de dader van een gewelddaad nog zo jong is. “We realize that it has been very well taken care of for young children, but that is because it is over young from the beginning of the 16th year. This is regulated for the drill rap situation, so that there are no competitions between rivals and something that is expected on the street.”

Burgemeester Steven Matheï (CD&V) van Peer reageerde shocked op de beurtenissen. “Only gotten gaat in the first place uit naar de met agents and all other colleagues. Geweld tegen politiemensen is complete ontoelaatbaar. Here het dan nog op een wijkinspecteur the net een schakel moet zijn tussen inwoners en de politie. De wijkinspecteur staat ‘s Morgens en ‘s namiddags aan de schoolomgeving en dat was ook donderdag het geval,” aldus burgemeester Matheï.

ttn-31

Bir yanıt yazın