Trump over presidentsverkiezingen in 2024: “Ik moet ons land redden” | Buitenland

When the first public opts in Washington are there, there are some official terms that have been issued by America’s President Donald Trump.

The toespraak vond dinsdag plaats op een bijeenkomst van het America First Policy Institute, een conservatieve think tank that will opgericht om de politieke agenda van Trump te steunen. The ex-president deed voor zijn aanhangers geen formula aankondiging over zijn politieke ambities, maar hij maakt wel duidelijk dat hij niet van plan is in de politieke vergetelheid te Verdwijnen.

Trump declared that he wanted to be involved in politics, because of the “violation” of the parliamentary committee, which said that the task would be initiated by the Capitool. “Ze will damage me, sodat ik niet meer voor jullie kan gaan werken. Maar ik niet dat het zal lukken,” zei hij. “Aldus nog Trump. “Maar dat is not what I can do. I want to talk about the country.”


rate

Trump also won the Valse Bewering dat Hij in 2020 de Presidentsverkiezingen Heeft

Trump has yet to lose any of the “rogues” that the deel uitmaken van the Onderzoekscommissie. Hij herhaalde also de valse bewering dat hij won in 2020 de presidentsverkiezingen heeft. “De eerste keer dat ik meedeed, heb ik won. En toen deed ik een tweede keer mee, en deed ik het nog veel beter”, declares hij. “What a shame. Maar missed zouden we het nog een keer moeten doen.”

Bovendien stelde Trump in zijn ruim otherhalf uur end toespraak nog dat de huidige Amerikaanse regering grondig faalt. “Wij hebben Amerika weer groot gemaakt”, zo klonk het, “Maar nu wordt ons land weer op de knieën gedwongen”. Daarbij haalde hij the high inflation en the brandstofprijzen than voorbeelden aan.

Hij also focussed on inland security. “Ons land en de levens van onze burgers staan ​​op het spel. We hebben geen tijd te verliezen. Ons land wordt door misdaad geteisterd op een manner die we nooit eerder gezien hebben”, aldus nog de ex-president, die zijn beweringen niet met cijfers ondersteunde.


rate

Het OM heft Trump op de korrel vanwege een strafrechtelijk onderzoek naar de pogingen van de vormale president om zijn verkiezingsnederlaag in 2020 ongedaan te maken.

criminal law onderzoek

The non-conformity with Trump’s coming is that the quality of the ‘Washington Post’ reports that the American Minister of Justice is acting against Trump. Het OM heft Trump op de korrel vanwege een strafrechtelijk onderzoek naar de pogingen van de vormale president om zijn verkiezingsnederlaag in 2020 ongedaan te maken.

Volgens de Krant heeft het ministerie van Justitie in the middle of missing previous functionarissen van het Witte Huis interviewed, waaronder de oud-stafchef van voormalig vice-president Mike Pence, the maandag bevestigde dat he had done voor a speciale federale jury die de aanval op het Capitool van 6 January 2021 onderzoekt en de inspanningen van Trump in zijn bondgenoten om zijn nederlaag ongedaan te maken.

Aanklagers the proper hearing for the jury raised the functionarissen ondervraagd over geprekken met Trump and zijn advocaten and others who densely bij hem staan, meldt de kwaliteitskrant, daarbijverwijzend naar twee mensen the goed ingevoerd zijn in de zaak.

This new information is looped on from the execution of the hearing by the commissioner who is storming the Capitool house.

Herbekijk:

ttn-39