Politie Californië arresteert vermoedelijke seriemoordenaar | Buitenland

De politie van Stockton, Californië heeft date een one arrested the ervan suspicion wordt zes mensen te hebben vermoord. De reeks moorden hield de regio de voorbije maanden in de ban.

“Thanks to tips and speurwerk konden de authoriteiten een man in de gaten houden en hem aanhouden terwijl hij in de vroege uren van zaterdagochtend door de stadt reed”, reports political chief Stanley McFadden van Stockton, een stadt met meer dan 300,000 inhabitants op zo’n 100 kilometers from San Francisco today. De man, the grace was in donkere kledij, een masker om zijn nek had en in het bezit was van een vuurwapen toen de onderzoekers hem aanhielden, was “op een missie om te doden”, aldus McFadden tijdens een persconferentie. “We zijn he zeker van dat we nog een moord hebben voorkomen,” voegt hij eraan toe.

“Zijn patrones were overeen with sommige van de patronen which we levied,” says McFadden. “Hij liep rond in parken, op donkere plaatsen, stopped, keek rond, weer verder went. At that moment we thought – voor de veiligheid van het publiek – that het het was om deze person te arresteren.”

McFadden identified the suspected 43-year-old as Wesley Brownlee. The shooting parties, which started last year and went dead in September, were linked forensically ballistically to the next, so the authorities were notified.

Zes slachtoffers – men tussen 21 en 54 jaar oud – werden gegot, op éen na allemaal in de omgeving van Stockton. Vijf van de zes men were van Latijns-Amerikaanse afkomst, één man was wit. One six persons – one black vrouw van 35 – overleefde hair verwondingen. Vijf van de zes Moorden Geurden Tussen 8 July and 27 September. A person will be sent in April of the previous year in the current year and also dated April 2021.

Op 4 October gaf de politie een bewakingsvideo vrij van een suspected van de moorden en deelde mee dat de misdaden het work konden zijn van een series moordenaar “met a missie”, hoewel er geen motief werd gegeven. Last week was a beloning van 95,000 dollars and then 115,000 dollars was charged for information that suffers tot een arrestatie.

Volgens de autoriteiten woonde Brownlee de voorbije jaren in Stockton and other cities. Heeft also een criminal offense, maar de politie gaf geen toelichting bij veroordelingen uit het verleden.

Brownlee changes on Tuesday for the right.

ttn-39