royaltyThe Britse king Charles III was not crowned on June 3rd. Het paleis reageerde op de speculaties van persbureau Bloomberg, which smells in leven helden. “It says nothing much, it smelled like grandchildren,” het says.

  3 june zou nochtans geen onlogical date zijn weweest. Het is dan bijna zeventig jaar gegeden dat zijn moeder, Elizabeth II, in 1953 (2 June) was crowned. Zij was toen officieel al sea dan een long de monarch door het overlijden van Haar father George VI in February 1952. Open June 3 was also het hoogtepunt van Vieringen van het platina jubileum van Elizabeth. Haar zoon zal comend jaar op 74-year-old leeftijd de Oudste man zijn die in het country tot king is crowned. Hij is officieel al koning sinds de dood van Elizabeth op 8 september.

  Officieel is not yet released over the plan, and that zijn blijkbaar nog een tijdje zo blijven.

  The kroningsceremonie was attended by a modest dan de plechtigheden in 1953, toen more than 8,000 guests uit de hele wereld near Westminster Abbey in Londen wamen voor de kroning van Elizabeth. Veiligheidsvororschriften van Heden not so many mensen more toe in the historic building, around the 2,000 guests. Bovendien was Elizabeth Vorstin van een wereldrijk dat door de onafhankelijkheid van talrijke staten niet meer bestaat. Ze will also be king of bijvoorbeeld Kenya, Nigeria, Pakistan, Tanzania and South Africa.

  Scepter and staff

  The day of Charles’ kroning must be vlak before the start of the week in a hoogtepot of festiviteiten the other days in Beslag gaan nemen. Volgens de bronnen van Bloomberg zijn de autoriteiten he nog niet over uit wilke dagen officiële feestdagen en dus vrije dagen zullen zijn in het komende jaar. The royal house is located in Stilzwijgen.

  Charles III wanted tijdens de kroning in de Westminster Abbey op een troon gaan Zitten met scepter en staf en hij wordt gezalfd en shown door geestelijken. Hij krijgt dan naar verwachting de kroon van Sint Edward op zijn hoofd. The sea weighs 2.3 kilos and is known to be different from the best in a heleboel noblest. The crown was all indicated for an angelic king Charles, Charles II in 1661.

  LEES OOK

  Royal baby names zijn in trek, but not ‘Harry’ or ‘William’

  BEKIJK OOK

  ttn-39