Omroep twijfelt aan spijtbetuiging Matthijs van Nieuwkerk en gaat met ‘De wereld draait door’-presentator in speech

BNNVara went from there to Van Nieuwkerk in antwoord op het onderzoek van de Volkskrant After the fear culture at DWDD, meteen zou recognize that the aft of the schermen “over borders is gone”. In “zeer indringende” geprekken met de directie had hij dat namelijk volgens de omroep intern al gedaan. Also onderschreef Van Nieuwkerk binnenskamers dat “nooit meer een cultuur mag ontstaan ​​waarin dit rag wordt accepted”, aldus de omroep.

Van Nieuwkerk had the directie van de BNNVara in a first stage of a concept declaration “in de lijn van deze geprekken” late cien. De omroep warned daarom dat hij spijt zou betuigen “right all mensen the dit is overkomen”.

Maar vrijdagochtend veranderde Van Nieuwkerk zijn verklaring radicaal, volgens de directie nadat hij inzage had been raised in het Volkskrant-article. In the new declaration ontbrak het aan spijt en haalde de presentator uit naar two oud-collegia’s. “It doesn’t fit, omdat het zou – en zou moeten – gaan om een ​​publice en persoonlijke spijtbetuiging”, aldus de omroep. “We have toen agreed that het voor ons van Essentieel concern is dat hij right medewerkers recognize that hij over borders is gegaan.”

Because of this, Van Nieuwkerk kept in large numbers a number of declarations, in a study on the first day of midday, later on publicity de Volkskrant. Therein he did not go in op de tientallen mensen, the Ziek will van het grensoverschrijdende carried and toonde hij little zelfreflectie. Wel haalde hij uit naar twee oud-collega’s en schreef hij dat hij “veel bezems straatjes hoorde schoonvegen”.

Toen Van Nieuwkerk dezelfde verklaring ter informatie ook aan de omroep stuurde, kreeg hij te horen dat BNNVara he public afstand van nemen en zich “gedwongen zag tot beraad” over de toekomst. Even later named the management of Van Nieuwkerk volgens de omroep contact op om aan te kondigen dat he een tweede statement naar de Volkskrant gestuurd zou gaan been.

sea ​​berouw

De tweede verklaring kwam vijf quarters later inland to de Krant, in toonde sea berouw. Zo stelde Van Nieuwkerk daarin: “Dat we kennelijk toch niet iedereen een veilig en prettig gevoel hebben kunnen geven en dat het zelfs collega’s ziek heeft gemaakt, that spijt me enormously.” In the first statement, the zin said: “Dat we kennelijk toch niet iedereen een veilig en scaffolding gevoel hebben geven brengt me nu embarrassed.”

Also stated in the tweede toe verklaring that “we nu citten met een a number of long-term thoughts. The nemen helaas geen keer, maar lift we dead to think. Every mirror stays in my room.”

Aan de betekenis van der Woorden twijfelt de omroep nu hevig. “Wij moeten vraagtekens zetten bij de oprechtheid van dit tweede statement aangezien deze tot stand is gekomen nadat wij Matthijs van Nieuwkerk hebben late weten dat we teleurgesteld waren over het eerste statement (..)”, aldus BNNVara in reactie op vragen van de Volkskrant.

De omroep gaat op korte termijn met Van Nieuwkerk, presentator van Matthijs Gaat Door, The Connection in chansons, in conversation De vraag is of het trusted never al onherstelbaar is damaged. BNNVara will not be able to open the window. Matthijs van Nieuwkerk wilde niet ingaan op ragen van deze krant. “He is veel om over na te think and he is veel om met elkaar te bespreken, maar niet via de krant”, aldus de presentator.

ttn-31