Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken in Brussel: “Help ons now, of many more people die” | Oorlog Oekraïne en Rusland

The Oekraïense minister of Buitenlandse Zaken heeft de verschillende lidstaten van de NAVO opgeroepen Oekraïne nu te helpen. “Of het zal te laat zijn en veel meer mensen zullen die”, says Dmitro Koeleba at a persconferentie op het NAVO-hoofdkwartier in Brussels. Hij maande also aan dead spoed met sancties met betrekking dead Russian gas and Russian oil.

Lees everything over de oorlog in Oekraïne in dit dossier.

The Oekraïense Minister was met with a duidelijke Boodschap to de vergadering van zijn official notes from the NAVO lidstaten come: Oekraïne heeft wapens nodig. “Om de oorlog te winn, heb je wapens nodig”, zei hij. “I think dat Oekraïne een eerlijke deal voorstelt: jullie leveren ons everything we need to hebben, and we zullen vechten voor our veiligheid, maar ook voor van jullie. Zodat president Poetin geen kans zal hebben om het artikel vijf te test.” The article of the North-Atlantic contract, the highest level of alliance, bepaalt dat een aanval op een lidstaat wordt beschouwd as a anval op alle lidstaten.

The Oekraïner does not show a twijfelen dat zijn land de benodigde wapens zal hebben, maar dat het de vraag is wanneer die aufkomen. “Ofwel helpen jullie ons nu, en ik spreek dan over dagen en niet over weken, of jullie hulp zal te laat komen”, zei Koeleba. “Veel mensen zullen die, hun huizen forsaken, dorpen zullen been devastated omdat deze hulp te laat zal komen.”

Vredesprekken

The minister verwees tijdens de persconferentie missing keren naar Boetsja, een voorstad van de Oekraïense hoofdstad Kiev was al 320 lichamen van gedode burgers zijn gevonden. “Om meer Boetsja’s te vermijden, we would like to advise and be aware that we can decide on this oorlog”, zei hij. “Het is duidelijk dat de posities van de delegaties in de geprekken bepaald zullen by de successen van de respectievelijke legers op het terrein en de impact van de sancties tegen Russia. Dat maakt ofwel hun, ofwel onze positie sterker.”

Koeleba remembered that the Russian troepen zich uit Kiev in the larger region hebben teruggetrokken om het offensief te focuses on het oosten van het land. “De strijd voor de Donbas zal jullie doen Denk aan de Tweede Wereldoorlog”, was the minister. Hij gaf than voorbeeld de inzet van duizenden tanks, pantservoertuigen, vliegentuigen and artillery. Volgens hem zal het “geen local operations” zijn.


rate

Tot mijn biggest spijt is de slachtpartij van Boetsja only de top van de ijsberg. We report that Marioepol Veel, Veel Erger is, op alle vlakken

De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken Dmitro Koeleba

“Tot mijn grootste spijt is de slachtpartij van Boetsja only de top van de ijsberg. The city in the south-west of Austria is protected by the Russian soldiers.

The minister recognized that the Westerse sancties of Russia were a pity toebrengen, but that was not the case with the Russian oorlogsgeweld een halt toe te roepen. “Solang het Westen gas en olie van Rusland koopt, steunen ze Oekraïne aan de ene kant, maar zeunen ze ook de Russian oorlogsmachine aan de other kant”, zei hij. “Now the mensen, het offensief ontvouwt zich nu, we have maatregelen nodig om Russia vandaag tegen te houden.”

Koeleba is still deliberately optimistic about the wapenleveringen van NAVO-Landen, but not watch out for the NAVO as a heel wapens zal Leveren.

Volgens experts zullen Russian Troepen grandchildren may have been: “Bestialiteiten uit extreme frustratie”(+)

De roebel is even more waard than aan het begin van de oorlog. Hoe kreeg Poetin dat voor elkaar?(+)

Bekijk also:

ttn-39