Nederlands meisje (9) op straat in Zweden in buik gestoken | Buitenland

In the Zweedse stad Göteborg is Thursday aan het beginning van de midday een Nederlands meisje neergestoken. Volgens de Zweedse politie gaat het om a 9-year-old child, that was raised in the hair buik. Ze has serious contracts, but is stable in the middle. Ook hair granny raakte wond. A 35-year-old man is oppakt op verdenking van dubbele poging dead moord.

The steel party of the Thursday midday around 12.35 p.m. on the square on the central square, het Brunnsparken. Het most was raised in Haar Maag and is later brought to the Koningin Silvia-kinderziekenhuis. De politie thinks that ze een willekeurig uitgekozen slachtoffer is.

Het gaat om een ​​meisje uit Nederland dat op bezoek was bij haar Zweedse opa en oma, aldus een woordvoerder van de local politics. The grandmother was also neergestoken, and got a light wound on a hair arm.

Suspected mental health problems

Veel omstanders were good van de steekpartij. Ze wisten de slachtoffers te beschermen en de dader vast te houden tot de politie arriveerde. That lasts a few minutes. The local politie does not know that there is a risk of hoogstwaarschijnlijk. Het gaat om someone with mental problems. De man is a known van de politie, maar de woordvoerder will not zeggen warvoor hij in het verleden is opgepakt.

Het meisje moet naar verwachting some tijd in het ziekenhuis blijven. Het is not known that it was brought to the Netherlands. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken is not included.

ttn-39