Man rijdt met stolen order trolley in op politiebureau Rotterdam: “Een doelgerichte actie” | Buitenland

One is around 19 hours at the politiebureau in Rotterdam internally spoken with an order car. Buiten de bestuurder rake no one won. Hij is aangehouden en naar het ziekenhuis brought. The policy allows that man het met opzet heeft gedaan.

De man was erder op de dag aangehouden voor een light feit, adus de politie. Wat hij prices mispeuterde, is not duidelijk. “Maar bij dat type vergrijp gaat het bijvoorbeeld om overload, vernieling of belediging”, aldus een woordvoerder.

‘s Avonds may trekken that way. Kort daarna reed hij met the order bus door het hek van het politiebureau en ramde hij het pand. The order trolley is missing after it has been lost.

“Had Anders kunnen aflopen”

The suspected raakt was reported in most cases by the brand new bevrijd. Hij was still aanspreekbaar. De politie gaat uit van een doelgerichte actie.

The agents in kwestie zijn alvast erg scared. “It really does what met de collega’s in het pand. Het had also been able to do something else, he wanted a druk bureau. He lopen altijd wel collega’s rond.”

The entrance is quickly damaged by the incident. Het politiebureau is al een hele tijd not more open voor het publiek, maar he wordt nog wel worked in.

ttn-39