Mahdi went te ver, also voor CD&V: voorzitter zaait verdeeldheid met TikTok-filmpje | landlocked

Het TikTok-filmpje van CD&V-vorzitter Sammy Mahdi over de Reuzegommers cares for people in de Wetstraat, but also in de own partij. Avenues are born in style. A part in two was toont geen internal verdeeldheid.

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi twijfelt aan the tightening of the Reuzegommers krijgen en laact that acid two tightening risks om het openbaar maken van enkele names of Reuzegommers. “Je moet mij eens uitleggen hoe het komt dat de tighten the acid can krijgen, mogelijk hoger oplopen dan de work traffic that de Reuzegommers hebben kregen”, says Mahdi in a filmpje dat by 400,000 Tiktokkers will bekeken.

Het valt op: Mahdi he gets a lot of steun. Maar in de partijt tussen neus en lippen groter verdeeldheid. Koen Geens, Oud-Minister van Justitie, held himself in style, but in feite weet iedereen wat de CD&V’er he van vindt: het is not oké om derechterlijke makes op the manner in twijfel te trekken. Missing CD&V’ers make you wonder before you hear it. Maar that openlijk uiten: that is other koek. De partij zit in zwaar weer. He zijn bad results.

Het blijft voor de partij zoeken naar de juiste toon. What the DNA of the part is: confirm. En naar wat de partij kan zijn

Vele CD&V’ers vinden het goed dat de voorzitter het buikgevoel probeert te capteren. Maar in the poging went hij deze keer te ver. Velen vallen uit de lucht over het filmpje. The previous trade is duidelijk op own houtje. De communicatie wordt her in the omschreven as ‘shocking’. Some places that CD&V nooit de extreme parts for can exceed. In other uiten een Bezorgdheid over hoe ze de polarized earth same leveling zullen can unite.


Critique op media

It is stated that in the part it is wel de criticism in the media: not even worded in the dezelfde manner exposed. Dat sheet ze. Weight that between the twee maten and the twee. Maar de boodschap was lost toch deels in de vorm. In the mix with the understanding of the rapper Acid. Het blijft voor de partij zoeken naar de juiste toon. What the DNA of the part is: confirm. En naar wat de partij kan zijn. No one values ​​Sammy Mahdi publicly af. Maar de verdediging klonk evenmin keihard.

Het College van de Hoven en de Rechtbanken noemt intussen de “opruiende uitspraken” van sommige politici — en daarmee wordt verwezen naar Mahdi — na het arrest in de zaak-Reuzegom “ontoelaatbaar en onaanvaardbaar”. He said we opgeroepen om het ongenoegen en wantrouwen bij de people seriously te nemen en daarover een parliamentary debate te voeren.

KIJK. Sammy Mahdi hekelt heksenjacht op Acid om Reuzegom-video

Media zijn bij processes terughoudend om names te noemen van suspicion of veroordeelden, of om hen herkenbaar in beeld te brengen. That also applies to HLN. In most of the legal bank transactions, there are grandchildren’s initials and rastered photos. Om van der Regel af te wijken nemen we altijd -helemaal onafhankelijk- verschillende factors in overweging. Is there a question about maatschappelijk? That is overdue here. May also be the second of the tightening. Omdat in dit arrest geen effectiveieve gevangenisstrafffen zijn uitgesproken, we have gekozen om in one article geen full names te noemen of foto’s te ton. The principe state los van de kritiek which he te geven is op het arrest.

ttn-39