Lowlands annuls optreden Noord Nederlands Orkest door uitlopen van voorbereidingen Stromae | music

musicHet opted for that the Noord Nederlands Orkest zondagmidtag op Lowlands zou geven, is op het last moment afgezegd. The organization of the festival has other possibilities to allow for the preparation of the headliner Stromae on verwachts nogal uitliepen. Sowel het orkest as het festival laat weten enormously te balen van het besluit.

“Enormously balen, in the first plaats natuurlijk voor hunzelf. Ze zouden met 160 mensen deze kant op komen. Ze war he not yet, maar het blijft vervelend”, laat een woordvoerder van Lowlands zondag weten aan het ANP. “Het is bijn weten de first keer dat we een optreden hebben moeten annuleren omdat de opbouw van een other act teveel is uitgelopen.”

Over what he prices uitliep vannacht does het festival geen uitspraken. De woordvoerder van Lowlands can wel zeggen dat het opbouwen van een headliner in het algemeen veel tijd kost. “Zo’n headliner as Stromae comes with an enormous productie waardoor he al ‘s started at night with het vorbereiden daarvan. Het neemt soms wel 8 uur in beslag. Dat kan niet overdag want dan zit he steeds een uurtje tussen de optredens en dat There are other acts that need to be done.”

Teleurstelling

Vanwege de opgelopen contracting what he should not more voldoende tijd voor het Noord Nederlands Orkest om op te bouwen. Het NNO laat weten het besluit jammer te vinden. “Enormously balen natuurlijk, what had we graag opgetreden!”, het orkest zondag writes on Instagram.

Also on social media reacten mensen teleurgesteld. Bezoekers van het driedaagse festival in Biddinghuizen Laten weten uitgekeken te hebben naar het first optreden van de zondag in the Alpha-tent, the largest tent van het festival.

Op de laatste dag van Lowlands zijn zondag behalve van de Belgische Stromae, also optredens te zien van Froukje, Burna Boy, Caribou en James Blake.

LEES OOK:

Stromae brings number uit with international popster Camila Cabello

“I’m two with my head”: so transformeerde Stromae dead dead ‘bodybuilders’ for a new video clip

“Welcome to my crib”: Stromae geeft rondleiding op zijn tourbus

ttn-39