‘I know that I het juiste heb gedaan’

Tom Rice, who is quoted in 2013 in het Huis van Afgevaardigden, lost de voorverkiezingen in zijn district tegen Russel Fry, a candidate for the stamp of goedkeuring had won from Trump. It is known that Rice will begin in the next few years.

Rice was een van de tien Republikeinse Congresleden, which zich bij the Democraten aansloot en voor het afzetten van President Trump stemde because of zijn rol in de storming van het Capitool op 6 januari. Daarmee haalde hij zich de woede van Trump op de hals. The former president noemde hem “een lafaard die zijn achterban in de steek had gelaten door te buigen voor Nancy Pelosi en radicaal links”.

“Fry that rice”, according to a trailer from Fry, toen het nieuws van zijn overwinning bekend. Rice will waste away. Hij bleef steken op een kwart van de stemmen, twee maal zo weinig as Fry. Het gematigde Congresslid shows geen spijt te hebben van zijn steun voor het afzetten van Trump. “I know that, I just got it.”

Trump is vastly sloten after te reken with de Republikeinen, which voor zijn impeachment hebben. Four van hen lifted in the middle of nowhere near the verkiezingen mee te doen, sommigen vanwege de doodsbedreingen that zij lifted. The most important thing about Trump is Liz Cheney, who is responsible for the ban is given for hair parties. There is now a hoofdrol in the commission of het Huis van Afgevaardigden the order does to de storming van het Capitool.

De nederlaag van Rice laat zien dat Trump nog steeds een stevige greep heeft op de Republikeinse partij. A rule of thumb in the Republic is still a steed of overtuigd that he won in 2020 in Verkiezingen in plaats van Joe Biden.

De Greep van Trump

Toch is zijn greep not complete. Trump most toezien hoe Nancy Mace, also een critical Republikeins Congress from South Carolina, de voorverkiezingen overleefde. Maar zij had not written before the afzetten van Trump. In haar campaign afficheerde zich bovendien as een van de eerste Republikeinse Congresleden which in 2016 eighth Trump had geschaard.

Twee were said to have been done by Trump in a few weeks in Georgia. Daar wilde hij afrekenen met two other ‘ontrouwe’ republics: governor Brian Kemp and Ralph Raffensperger. The last refusal to do so was to press Trump 11,780 times before he te ‘vinden’, so that the Biden daar kon inhalen. Zowel Raffensperger as Kemp won de voorverkiezingen, thanks to Trump’s campaign tegen hen.

Maar de former President had Wednesday wel success near de Voorverkiezingen in Nevada. That’s when Trump-a trailer Jim Marchant de voorverkiezingen bij de Republikeinen voor de post van secretary of state, de functionaris the over de verkiezingen gaat. Marchant gaat he prat op dat hij de Verkiezingszege van Biden in Nevada not zou hebben goedgekeurd than hij the post destijds had gehad.

Also in other states doen a trailers van Trump and best of the cruciale post in handen te krijgen. Op the way wordt het makkelijker de uitslag van de presidentsverkiezingen in 2024 te manipulaten. Of Trump then I need to state that it’s not much.

ttn-31