He hung a ‘Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend’-geurtje aan the interview van Eddy Demarez

Negen Maanden gegedten two Sporza gezicht Eddy Demarez van het scherm. A noodgedwongen exit after a reeks total ongepaste opmerkingen over de Belgian Cats per one geluk dead in de Vlaamse huiskamers geraakten. Wat Demarez prices over the basketvrouwen te zeggen had, even though we didn’t get more here. Dat lifts u de voorbije negen maanden dead in the faithful can hear and read. Werkelijk iedereen mocht – of most – een mening kwijt over de misstap van Demarez and what een gepaste straf zou kunnen zijn. Alleen de zondaar zelf hield de lippen stijf op elkaar. Demarez verdween in het conceale, kwam de your niet meer uit en overleefde volgens een hardnekkig smelled that op de Sporza-edactie de ronde doet drie maanden long op een strictly rantsoen van corned beef and beschuiten van Bolletje.

Toen vrienden and also vijanden zich daar toch what concerns over maakten, will Demarez by zijn oversten op verdesmissie gestuurd. In zijn mooiste boetekleed hij op tournee langs zowat elke national vrouwenploeg die ons land rijk is. Of het nu de Belgian Cats, de Red Flames of de Red Panthers were, always ze Demarez op de Koffie. Maar me dan dat de ontmoetingen in een constructieve sfeer verliepen en dat de taartjes the Demarez mee had brought lekker goods, lekte over the geprekken niets uit. Demarez bleef zijgen.

dead now In an interview with Linde Merckpoel that happened on VRT.NU, it does so for the first time. Een oprecht verhaal, so lijkt het. Over spijt, schamte en de zoektocht naar manneren om voortaan beter te doen. Mooi en respectvol in beeld brought by Merckpoel which in het verleden al vaker bewees wel weg te can met dit soort personal en gevoelige getuigenissen.

All crits het talked, door Demarez voor de camera van een VRT-college te zetten, een wel heel nadrukkelijk ‘wij van WC-Eend adviseren WC-Eend’-geurtje. Demarez distributes this in other media and is presented and described as the baarlijke duivel. Then you can never ask what was said about the net, luisteraars and kijkers van the other media in an open and critically spoken latency that the omschrijving didn’t miss, it wasn’t overdreven what. Het helpt also not dat Demarez het naar het van het geprek nog mag ebben over de oprichting van een werkgroep ‘vrouwensport en diversiteit’ – de VRT zal toch altijd een beetje een ministerie blijven – en hij terloops nog wat reclame dropt voor de usitzendingen van de hockey play-offs dit weekend. Het maakt dat zijn comebackinterview nog more op een promopraatje gaat lijken dan anvankelijk waarschijnlijk de bedoeling was.

The interview is done on VRT.NU.

ttn-31