Guy Vanhengel (Open Vld) is in 2024 geen candidaat meer: ​​”Het is nu aan de jonge generatie” | Inland

Brussels Open Vld-politicus Guy Vanhengel (63) is a candidate in 2024 near Brusselse Verkiezingen. Hij was not geen 20 jaar minister en is tot nu toe de enige politicus die zowel deel uitmaakte van zowel de Brusselse, Vlaamse as de federale regering, meestal met Begroting as bevoegdheid. “Het is now aan de jonge generatie om het heft in handen te nemen,” says hij aan Bruzz, waar hij zijn afscheid aandigt.

Vanhengel raakt in 1995 verkozen in het Brussels Parlement, warn hij op een korte uitstap naar de Kamer van 2010 till 2011 na till op vandaag lid bleef. In 2000 hej Brussels became minister of other finance and management. Even (2002-2003) combinederde hij dat met een zitje in de Vlaamse regering as Minister van Sport en Hoofdstedelijke aangelegenheden.

In 2009 he went over to the federal government because he was Karel De Gucht who became the Europees commissaris. In 2011 there was no reason why there was no Brusselse regering, but there was no post office tot 2019. There was no longer a reason for Brusselse regeringsonderhandelingen, but there were some times in de Regering aan Sven Gatz. Guy Vanhengel will be the first ondervoorzitter van het Brusselse Parlement.

Vanhengel is also still registered in Evere, and that was in 1989. It was announced on the Lijst van de Burgemeester, together with Minister-President Rudi Vervoort (PS).


rate

I would like to state that the gas is being tested by the sea before it is made for me.

Guy Vanhengel

“I’ve got the last jaren al what gas teruggenomen om meer tijd vrij te maken voor mijn gezin,” says Vanhengel aan Bruzz. “I want to step up in a fatsoenlijke manner uit de politiek,” follows hij. “Bovendien is nobody onvervangbaar.” Volgens Vanhengel is het nu aan een younger generation. “I’ve gotten a lot of help from young people on plans in politics, now we’re going to see it,” says Hij.

ttn-39