Can Russia still hold a tour?

Bekijk the enormous file of Russians that het country tried uit te geraken

“Wanneer een burger were opgeroepen om zijn militaire service uit te voeren of een dagvaarding heeft kregen (voor de mobilisatie of de militaire service), because een internationaal paspoort hem been refused”, state op de website te lezen. The person in question then gets a report about the speeches of the weigering and the leggenen te report how long the weigering money.

Russians have an international passport nodig om naar de most lands te irritate. Ze geraken wel met hun intern paspoort, het equivalent of our identiteitskaart, wel binnen in Armenië, Wit-Russia, Kazakhstan and Kyrgyzstan.

Tienduizenden vlogged

De aankondiging over de paspoorten komt er op het moment dat talrijke Russen de sluiting van de Grenzen vrezen nu reservisten masssaal been opgeroepen om mee te gaan vecht in Oekraïne. Were de aankondiging van de mobilisatie zijn al tienduizenden Russen naar de buurlanden dried, for example Georgië, Kazakhstan and Mongolië.

Russian recruit: ‘We have given my grandchildren training’

Vanwege the exodus installeerden the Russian Veiligheidsdiensten dinsdag nog een mobile mobilisatiebureau aan de grens met Georgië, om de mensen the proberen te ontsnappen aan de legerdienst te onderscheppen.

President Vladimir Poetin heeft verzekerd dat grandson zij the al militaire experience hebben of “pertinente” competenties hebben voor het leger, been mobilized. Toch will also be outside, zieken and students opgeroepen, what is suffering tot big verontwaardiging. Waarnemers menen dan also dat de mobilisatie veel greater is dan guarded.

ttn-31