Beul hangs Mechelse herder op aan schoolpoort in buurt van Parijs: “Hij keek toe terwijl het dier aan het lijden was” | Buitenland

Voorbijgangers deden de gruwelijke ontdekking vrijdagochtend. Het lichaam van de Mechelse herder hung aan de schoolpoort van de middle school Paul-Le-Rolland in Drancy. De hond zou donderdagnacht omstreeks 3 uur om het leven zijn brought. Zoton bewakingsbeelden hoe een man het dier rond dat tijdstip door de straten sleept en hem herhaaldelijk slaat. De hond, the three years old was en Paco heette, what gemuilkorfd en vastgebonden en kondus geen kant op.

“Gezien de manner waarop de hond opgehangen, bestaat er absoluut geen twijfel dat het om een ​​barbaarse daad gaat die gepleegd werd met het doel om het dier long te laten lijden”, says Anne-Claire Chauvancy, head of the Franse dierenrechteorganisatie Action Protection animals. The organization now has something to say about that, which has not yet been announced. In France, the dents risk a boat of 75,000 euros in a year.

“De beul keek toe terwijl zijn hond aan het lijden was en liet hem daarna weroon achter”, Aldus Chauvancy, who laat weten dat he happy geen school childrenen in de buurt were aangezien het zomervacancy is.

ttn-39