Beer they were vastgezet na dood jogger in Italië is guilty of the activists | Buitenland

Papi kwam in April om het leven nadat hij tijdens het hardlopen in de Italiaanse Alpen was gegrepen door een beer. The authoritarian names follow a 17-year-old woman who called JJ4 wordt. Met DNA-onderzoek zou zijn aangetoond dat het vrouwtje achter de aanval zit.

Het lot van het dier leidde tot juridische onenigheid en kreeg international devotion. The regional authorities will de beer late inslapen. Dierenrechtesactivisten eisen dat de righter dat vorkomt in Dreigen nu met nieuw onderzoek. Ze bevindingen van dierenartsen vorgelegd aan de Rechtbank, which doet to verwachting op 25 mei uitspraak.

‘Leal’ betoogt dat nu is aangetoond dat een mannetje de jogger heeft aangevallen en requested. That you know that Berlin JJ4 not aft de aanval can quote. The organization heeft het vertrek is from het hoofd van de province Trente, Maurizio Fugatti. The option had given the beer te doden.

The outside of the given Papi reacted on the basis of the belief in ‘Leal’. They stamp ze via hun advocaat as ongeloofwaardig.

KIJK. Beer locked school director door uit container te jump

ttn-39