Baasje doodschoten door zijn hond bij dramatically increased | Nieuws

In Turkije there is a 32-year-old Kersverse father with a dramatic increase in value due to his own hond. De man wilde na een jachtpartij met vrienden de hund in de kofferbak van zijn steken. Daarbij haalde de hond per ongeluk met zijn poot de trekker van een laden jachtgeweer over.


MR

29-11-22, 19:49


Latest update:
20:01


Bron:
Cumhuriyet, Takvim, Turkiye Gazetesi

Ozgur Gevrekoglu (32) was nog maart tien dagen eerder father become toen hij afgelopen weekend samen met vrienden op jachexcursie went in de province Samsun in het noorden van Turkije. The yacht lost some problems, but it was toen which was open sloeg het noodlot toe.

Toen het slachtoffer zijn hond in the kofferbak van zijn wagen wilde Plaatsen, zou die per ongeluk met zijn poot de trekker van een nog laden jachtgeweer hebben overgehaald. The Kogels met the Jager in zijn Buik. De Kersverse vader stierf nog voor hij met an ambulance aankwam in het ziekenhuis.

Slachtoffer Özgür Gevrekoğlu (32). ©RV

According to the Turkse persbureau Anadolu, a 38-year-old yacht will be taken from Gevrekoglu and a tijdje in Hechtenis, but that is the day it will be delivered. The politie onderzoekt de zaak nog en laat een autopsie uitvoeren op het lichaam.

De man was volgens local media and fervent hunters and a large hondenliefhebber. Hij poseerde op zijn sociale media regularly in yacht racing and met zijn honden.

KIJK. Jager doodgeschoten omdat men thought dat hij hert something

KIJK. Hunters are wary of changes with kalkoen and shoot at them

ttn-39