Alex Agnew cancels comedyshow op Werchter because of tegenvallende ticketverkoop

“Mensen die my career al long volgen, weten dat ik graag met de deur in house val, dus bij deze: my optreden op 18 juni op de wei van Werchter gaat niet door”, says Agnew weten in a personal report. “Ligt het aan de uitwassen van de Pandemie, deze woelige tijden, het steeds duurderde life of what het idea om op een festivalwei in openlucht voor Rechtstaand publiek een comedyshow te spelen gewoon een brug te ver? How do you count it? It is meant to be a same loop van wrong time, wrong place en missed ook wrong idea. I would like to thank you in any case for the ticket heap that was cooked enormously. Jullie has a great idea for what I think.”

▶ Herbekijk hier hoe Alex Agnew zijn comedyshow op de weide van Werchter aankondigde:

For fans who had cooked all the tickets, heeft Agnew wel went nieuws. “Ik ga uiteraard also niet zomaar iets afkondigen zonder iets aan te kondigen. Vanaf september speel ik my gloednieuwe comedy show Wake me up when it’s over in all theaters and culture center in Vlaanderen and also other shows in the Netherlands.”

Tickethouders van de afgelaste show in Werchter was brought by Ticketmaster op de hoogte and could rekenen op terugbetaling van hun ticket.

ttn-31