‘Woke culture is great and is tegen ons’

“Het is a uitglijder van mij. That is dom. I ben de veroorzaker van alle ellende. There is great chaos in the program. Het is my fault”, klonk het onder meer. Maar excuses bood hij niet aan.

“I’ll come to the conclusion that he’s been told more about this program. De cancel- en woke cultuur is groot en is tegen ons. As we nu door zouden gaan, dan zitten we hele tijd met de handrem erop te praten”, zei de Nederlandse tv-figure onder meer. Derksen maakte bekend that hij na deze aflevering stops met Vandaag Inside. Het is not yet duidelijk of het programma zonder hem verdergaat.

Hij kwam onder vuur te liggen nadat hij dinsdag had verteld dat hij four years gegeden een bewusteloze vrouw met een kaars penetrated. In de use van woensdag zwakte hij dat verhaal weer af. “The feiten klopten not helemaal en ik ben te voorbarig weweest”, says Derksen het verschil in zijn verhaal uit.

Eerder vandaag Raakt also al bekend dat the Openbaar Ministry onderzoek gaat doen naar de beweringen the Derksen deed in het tv-programma. “The other issue is the court op de waarheidsvinding van mogelijk punishable dragingen waarover in dat program is spoken. Daarbij roepen wij betrokkenen op, voor zover dat nog mogelijk is, hun verhaal te doen”, aldus het OM Thursday.

ttn-31