Vrouw in Brazilië na tien uur levend bevrijd uit graftombe | Buitenland

Workers of the gemeentelijke begraafplaats van Visconde do Rio Branco, in the state of Minas Gerais, sloegen dinsdag alarm nadat ze in de buurt van een bovengrondse Grafnis, the recent was afgesloten met cement en Bakstenen, bloedsporen noted, aldus de militaire politie in a communiqué. Agents die ter plaatse kwamen, hoorden hulpgeroep en braken de nis open. In the tombe met ze een vrouw aan, the Vertoonde vertoonde aan het hoofd en de Armen.

Het onfortuinlijke slachtoffer was volgens de politie de avond ervoor in het graf opgesloten en kon past tien uur later been bevrijd. Het zou gaan om een ​​wraakactie van bendeleden naar aanleiding van a conflict over wapens en drugs.

The vrouw will be own zeggen in hair woning in het bijzijn van hair really genoot, the fysiek will be aangevallen, by two masked men locked and ontvoerd. There is still time in the Ziekenhuis, but the next step is as a result of Braziliaanse media entering into the future. The ordediensten is now scheduled for two suspected years of 20 and 22 years.

ttn-39